Λίγα λόγια για εμάς…


 

Μέσω της πολυετούς πείρας μας στο χώρο και ύστερα από αμέτρητες ώρες σεμιναρίων, εντός και εκτός Ελλάδος δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διδασκαλίας, που εγγυάται στον κάθε μαθητή της σχολής μας ξεχωριστά την σίγουρη πρόοδο και εξέλιξή του.

Μαθήματα Χορού στο Περιστέρι

 

Ομαδικά Τμήματα

Τα ομαδικά μαθήματα στοχεύουν στην τεχνική κατάρτιση ενός χορού και στην ανάπτυξη του μαθητή.

Χρησιμοποιούνται ειδικές μέθοδοι τεχνικής διδασκαλίας που βοηθούν στην εκγύμναση του σώματος ώστε να είναι προοδευτικά σε θέση να δεχτεί και να διαχωρίσει το ιδιαίτερο στυλ του κάθε χορού.

Με την πάροδο του χρόνου τεχνικές ρουτίνας και ασκήσεις δυσκολεύουν ώστε να καταλήξουμε στην τελειοποίηση του τεχνικού μέρους των χορών.

Τα ομαδικά μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τις μέρες και τις ώρες που σας βολεύουν μέσα από ένα πλήθος ωρών-μαθημάτων.

Παρακολουθώντας ένα πρόγραμμα δύο ομαδικών μαθημάτων την εβδομάδα, σύντομα θα μπορείτε να διασκεδάζετε χορεύοντας οπουδήποτε, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεστε μαθαίνοντας τους χορούς που σας ενδιαφέρουν συστηματικά. Στα ομαδικά μαθήματα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των χορών και παράλληλα να εξοικειωθείτε χορευτικά μαζί με τους.

 

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Τα ιδιαίτερα μαθήματα γίνονται από καταξιωμένους καθηγητές, με εμπειρία και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Επιδιώκουν την βαθύτερη και ταχύτερη γνώση του χορού, προσαρμόζοντας το μάθημα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Έχουν στόχο να οδηγήσουν τον μαθητή σε επαγγελματικό επίπεδο Performance και Teaching καθώς και σε διακρίσεις στο Διαγωνιστικό κομμάτι.

Νίκος Μούρκας

Cresta Social Messenger